Dag 15: zaterdag 26 oktober 2002

Las Vegas

Vandaag slapen we lekker lang uit en we tutten uitgebreid op de hotelkamer. Pas om 14.30 uur ’s middags gaan we voor het eerst naar buiten. Jacqueline gaat eerst verhaal halen bij de organisatie waar de tour naar de Grand Canyon geboekt was, vanwege de reistijd, maar dat lukt niet echt. De jongen die de tour verkocht heeft en de verkeerde informatie heeft gegeven is niet aanwezig en we krijgen van zijn baas geen gelijk. We moeten morgen maar terugkomen.

Daarna nemen we de tram bij het Excalibur hotel naar het Mandalay hotel. Onderweg komen we een heel aparte limousine tegen. Nu zijn limousines in Las Vegas aan de orde van de dag en je komt er heel veel tegen, je kunt ze zelfs per uur huren! Maar nu zien we een limousine gemaakt van een Humvee, en dat is toch wel heel erg bijzonder! Als we in het Mandalay hotel aankomen lopen we van daaruit naar het Luxor hotel. We gaan alvast de kaartjes afhalen voor de show van vanavond die we hebben gereserveerd en dan nemen we opnieuw de tram naar het Excalibur. We eten in ons hotel bij restaurant America, maar dat valt erg tegen. Het is duur en het eten is niet lekker. We rusten nog even uit op de hotelkamer, en gaan dan op pad naar het theater voor de show. We besluiten om te lopen, zodat we nog even kunnen genieten van de lekkere buitenlucht, maar desondanks komen we toch heel vroeg in het hotel.

Dan doen we waar Las Vegas eigenlijk voor gebouwd is, voor de eerste keer sinds we hier zijn: we gokken in de automaat……. We gooien er niet zo veel in, maar we winnen ook niets. Helaas, pech hebben. Dan begeven we ons naar de zaal voor de Blue Man Show, we halen iets te drinken en zoeken onze stoelen op. We hebben plaatsen in rij 2, maar daar liggen regencapes voor ons klaar. Dat betekent dus nat worden…… maar daar hebben we niet echt veel zin in. Jacqueline heeft een goed excuus met haar hoorapparaten en we krijgen via de organisatie 2 nieuwe plaatsen op een toplocatie. We zitten hier prima, en hebben een geweldig uitzicht op het podium.

De show is heel apart en sensationeel, we hebben veel plezier en lachen enorm om de 3 blauwe mannen met hun komische grappen. Ook kunnen ze heel mooi muziek maken met een stel afvoerpijpen, wonderbaarlijk gewoon. Natuurlijk wordt ook het publiek bij de show betrokken en er zijn zelfs een aantal mensen de pineut, want ze moeten het podium op. Echt heel leuk!

Na de show lopen we terug naar ons hotel. Onderweg kopen we nog wat te drinken bij het tankstation en op onze kamer kijken we nog even TV en lezen we nog even. Daarna gaat het licht uit.

Geen opmerkingen: